Droga Kolinska i Delamaris dobili dozvolu za izvoz ribljih proizvoda u Kinu

Bez autora
May 10 2017

Kina je objavila kako su Droga Kolinska i Dealamaris dobili dozvolu za izvoz ribljih proizvoda u tu državu. Kompanije će se prije početka poslovanja s robljim konzervama morati registrirati na web stranici kineske uprave za nadzor kvalitete, inspekciju i karantenu (AQSIQ). Jedan od važnih faktora pri dobivanju dozvole bili su intenzivna suradnja i redovni kontakti između slovenskog ministra poljoprivrede Dejana Židana i njegovih kineskih sugovornika na području ratarstva i sigurnosti hrane. Postupak za izdavanje dozvola za izvoz ribljih konzervi otpočeo je još u veljači prošle godine.

Droga Kolinska i Delamaris dobili dozvolu za izvoz ribljih proizvoda u KinuKina je objavila kako su Droga Kolinska i Dealamaris dobili dozvolu za izvoz ribljih proizvoda u tu državu.

Kompanije će se prije početka poslovanja s robljim konzervama morati registrirati na web stranici kineske uprave za nadzor kvalitete, inspekciju i karantenu (AQSIQ).

Jedan od važnih faktora pri dobivanju dozvole bili su intenzivna suradnja i redovni kontakti između slovenskog ministra poljoprivrede Dejana Židana i njegovih kineskih sugovornika na području ratarstva i sigurnosti hrane. 

Postupak za izdavanje dozvola za izvoz ribljih konzervi otpočeo je još u veljači prošle godine. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik